Eva Solo Vattenkokare 1

Hemtextilier Eva Solo Vattenkokare 1,5 liter Vit

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Köpa billiga Eva Solo Vattenkokare 1,5 liter Vit hemtextilier på nätet , Köp billig hemtextilier Online – Jämför och beställ snygga Möbler och Inredning på nätet hemtextiliertill och accessoarer Pressade Priser‎.

999.00kr

Tag: .

Köpa billiga Eva Solo Vattenkokare 1,5 liter Vit hemtextilier på nätet , Köp billig hemtextilier Online Eva Solo Vattenkokare 1,5 liter
Vattenkokaren från Eva Solo kan du ta med från köket och in till soffbordet. Den har samma populära design som termoskannan från Eva Solo och har precis som termoskannan en droppfri hällkrage som gör att du kan hälla utan att spilla. Vattenkokaren kan vridas i 360 grader och är sladdlös, vilket gör det enkelt att fylla den med vatten och servera. Den rymmer 1,5 liter och har en vattenmätare som är enkel att läsa av samt ett värmeelement. Vattenkokaren stängs automatiskt av när vattnet kokar, vilket förhindrar torrkokning.

DROPPFRI PIP
360 GRADERS RÖRLIGHET
SLADDLÖS

MATERIAL: Rostfritt stål, Plast
VOLYM: 1,5 L
MÅTT: Höjd : 33 cm, Diameter: 16 cm Jämför och beställ snygga Möbler och Inredning på nätet hemtextiliertill och accessoarer Pressade Priser‎.